Na het overleg met de gemeente en de indiening van de verbetervoorstellen hadden wij goede hoop dat nu eindelijk op een constructieve manier naar een oplossing gewerkt zou kunnen worden.

Het doel was duidelijk en opgepakt conform het convenant hinderbeperking "het realiseren van netto minder gehinderden". Alle 6 de voorstellen waren erop gericht om de vluchten niet meer over het dichtbevolkte Hoofddorp, wijk Floriande, te laten vliegen, maar meer over de groene zones tussen de bebouwing.

Ook deze keer hebben de betreffende instanties bewezen bewoners niet serieus te nemen. De afwijzing van alle voorstellen is een zware teleurstelling, zeker gezien het feit de onderbouwing flinterdun is en weinig gebaseerd op objectieve meetbare of wetenschappelijke feiten.

Lees onze eerste reactie in ons persbericht en het item uit het Haarlems Dagblad naar aanleiding van een interview met Rob van Grieken.

Ondanks de tegenslag zijn wij nog niet geslagen. Wij zien dit als één stap richting het bereiken van ons doe. Wij laten ons niet op deze wijze afserveren en blijven strijden!

Steun ons hierin, dan wordt "onze vuist" steeds groter!